De cursus heeft ons beeld van het huwelijk rijker gemaakt en ons relatie gesterkt. We zijn blij dat we de tijd genomen hebben om stil te staan bij wat het eigenlijk echt betekent, het huwelijk.

M&A

Zeer interessante en zelfs noodzakelijke cursus voor verloofden. Zowel de (theologische, psychologische) theorie als de praktische tips hebben ons zo goed als mogelijk voorbereid op het huwelijk. Het leukst waren de lessen over de verschillen tussen mannen en vrouwen : erg herkenbaar en toch zeer leerrijk.

A&S

Wij willen […] jullie van GANSER harte danken voor wat jullie gedaan hebben voor ons tijdens de voorbereidingssessies en voor al onze gesprekken. Bedankt dat jullie aan ons zoveel kostbare tijd hebben besteed. Indien ons huwelijk en onze liefde vandaag zo sterk zijn is dat in belangrijke mate dankzij jullie. Dus nog eens duizend maal dank!

S&EJ

Wij willen jullie nog danken voor al wat jullie voor ons gedaan hebben. We hebben enorm veel van jullie geleerd. Het huwelijk is echt een prachtig avontuur! Ga door met het goed vormen van de koppels zoals jullie reeds zoveel jaar doen! Jullie doen dat super goed.

A&M

De cursus voorzag ons van een sterke theologische basis en heel wat praktische tips en inzichten, die mee de rots vormen waarop we elke dag kunnen verder bouwen in ons huwelijk. Het was fijn om deze weg af te leggen met andere jonge mensen die hetzelfde pad bewandelen. Geertrui en Jef hebben ons steeds met open armen ontvangen in hun thuis. We zijn dan ook dankbaar voor hun warmte en bereidheid.

L&M

Duizend maal dank voor jullie warm onthaal, jullie fijngevoeligheid en lichtend getuigenis!

P&LA

Dank voor jullie onderricht. Het heeft ons de kans gegeven om essentiële discussies te voeren met elkaar.

AE&S